Freddy Solo på DK Tour

Frontmanden fra den anmelderroste blues- og countryrock-gruppe Freddy And The Phantoms, Frederik Schnoor tager på Solo tour !

Freddy tager i juni 2018 på en akustisk solotour, hvor han spiller materiale fra bandets fire albums helt råt og stripped down.  Der fortælles anekdoter fra bandets 8 år lange karriere på landevejen, og du får et unikt indblik i et levet musikerliv fra en af landets bedste blues- og rockstemmer.

Freddy And The Phantoms har i de senere år etableret sig som et af landets mest respekterede rock-acts, kendt for deres intense livekoncerter og et musikalsk niveau i international topklasse. Dette har bandet bevist ved support gigs for The Eagles, Twisted Sister, Blackberry Smoke og på landets største scener, bl.a. Vega og Smukfest

  • 02/06 : Zeppelin Bar, København
  • 06/06: Fatter Eskil, Århus
  • 07/06: Kulturpaladset, Svendborg
  • 15/06: Gimle, Roskilde

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s