Laursens “Nutidslevn” Ude på Deluxe Records 1/6 !

LAURSEN – NUTIDSLEVN (2018)

Fra uventet kant lander der d. 1 juni et af årets mest lovende debutalbums, når eksil-nordjyden Laursen udkommer på Deluxe Records. På Nutidslevn serverer han med sit band en forrygende og vedkommende folkplade om en af sin egen generations store fortællinger – når provinsen møder storbyen. Med sange som “Bonderøv i Hipsterklær”, “Langt Væk Herfra”og “Den Danske Sang” skriver Laursen sig ind i en stærk dansk sangskriver-tradition med sin autentiske og satiriske lyrik og en original stemme med betragtninger fra vores samtid, som brænder sig fast i bevidstheden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s