The Zombies hyrer Beatophonics’ Søren Koch til USA-turne

Søren Koch fra The Beatophonics bytter guitaren ud med bassen og drager på en måneds USA-turné med den legendariske britiske rockgruppe The Zombies, der – dog med flere lange pauser undervejs – har været aktiv siden 1958.

Anledningen til Søren Kochs nye visit i The Zombies samt skiftet fra guitar til bas skyldes det tragiske faktum, at gruppens bassist siden 2004, den tidligere Argent- og Kinks-bassist Jim Rodford, desværre døde efter et fald den 20. januar, 76 år gammel. Få dage forinden havde han spillet med The Zombies, som har tænkt sig at turnere videre allerede fra 27. februar.

Den pludselig tjans som Zombies-bassist har desværre betydet at The Beatophonics har måttet flytte to planlagte koncerter, henholdsvis Juviklubben i Kalundborg den 14. marts og H9, Halmtorvet i København den 15. marts. De nye datoer er henholdsvis 4. april (Kalundborg) og 30. august. Allerede købte billetter kan benyttes til de nye datoer eller refunderes.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s