Light Of Day – Copenhagen 2018

LIGHT OF DAY COPENHAGEN – 15/12-2018 på Kulturhuset Islands Brygge

En støttekoncert til fordel for parkinsonpatienter

En tradition er ved at blive skabt, når Light Of Day Copenhagen igen i år blænder op for en imponerende musikaften med musikere i verdensklasse. Direkte USA kan man bl.a. opleve den anerkendte bluesmusiker Guy Davis, og en af Danmarks bedste rockvokalister gennem tiden Ivan Pedersen, der optræder som gæstesolist sammen med danske Freddy And The Phantoms. Aftenens vært Frank Hvam åbner aftenen og vil guide pulibkum en udsøgt musikalsk buffet af rock, blues, soul og folk.

Foruden ovennævnte optrædende kan man i 2018 opleve en perlerække af amerikanske musikere: Joe D’Urso, Vini “Mad Dog” Lopez ( Rock n Roll Hall Of Fame E Street Member) , Anthony D’Amato, Jeffrey Gaines og Rob Dye.

KØB BILLET HER: https://billetto.dk/en/e/light-of-day-copenhagen-tickets-313392

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s