DANSKE ROCKNAVNE GÆSTER FOODSTOCK I HELSINGBORG

De danske kunstnere The Beatophonics og Freddy And The Phantoms spiller på Foodstock ved  The Tivoli  i Helsingborg d. 3 og 4 august, hvor de lukker scenen på Havnetorvet under HX Festivalen fredag og lørdag aften kl 23.00.

Den danske beatgruppe The Beatophonics har etableret sig som en af ​​de mest succesfulde originale bands på retroscenen i Danmark. Deres to seneste albums strøg direkte ind på den officielle vinylhitliste i top 10, og gav bandet massiv airplay på Danmarks Radio. Siden gruppens dannelse i 2010 har de turneret overalt  i Danmark og spillet på flere af landets fremtrædende spillesteder og festivaler. Senest har selveste The Zombies fra England, hyret guitarist og sanger Søren Koch som fast bassist på deres nuværende USA og Europatour.  I 2017 spillede bandet foran mere end 6000 mennesker på deres seneste danske tour og var bl.a. support for de melodiske rock legender Toto (USA).

Freddy And The Phantoms har i de senere år etableret sig som et Danmarks mest respekterede blues -og psych rock acts, kendt for deres intense livekoncerter og et musikalsk niveau i international topklasse. Dette har bandet allerede bevist ved support gigs for The Eagles, Twisted Sister og svenske Backyard Babies. Deres seneste album Decline of The West blev rost af flere af Europas største rockmedier og fik topkarakterer i tyske Classic Rock Magazine og norske Scream Magazine. Fans af Rival Sons, Graveyard og The Black Keys kan glæde sig her !
De danske koncerter præsenteres i samarbejde med puls – nordisk livemusik.
https://www.nordiskkulturfond.org/puls/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s