HOLTSØ & WITTROCK – Press Kit

HOLTSØ & WITTROCK – BLINK OF AN EYE –  Release Koncert på Hotel Cecil d. 3/2 – 2022  !

Jes Holtsø og Morten Wittrock er klar deres 5. album Blink Of An Eye!

Flankeret af mesterlige musikere b.la. Bob Britt ( Bob Dylan og John Fogerty) har den danske duo aldrig lydt mere elegant eller internationalt end på dette album.  Blink Of An Eye er hyldest og en nænsom kærlighedserklæring til nuet og livet -sunget og spillet med dén nerve man kun finder ved “well seasoned” musikere – der hviler fuldstændigt i sig selv og musikken.

Holtsøs vokal og dens dynamik kommer her i nummeret fuldstædigt til sin ret – og man fornemmer hvorfor hans sound og timing har fængslet både danske og udenlandske lyttere i mere end et årti. Kendere vil kunne finde et ekko af genrens mestre som Peter Thorup og Joe Cocker på det nye album.

På Hotel Cecil vil duoen i selskab med deres yderst velspillende liveband lufte det nye album i sin helhed.

Om Holtsø Wittrock: 

Det er originalmusik og stilen er blues, rock og soul. Med en smittende musikalsk kærlighed,  entusiasme og en gnistrende unik stemme der rækker ud over scenekanten, er Jes Holtsø godt hjulpet på vej af Morten Wittrock, som med en unik kreativitet og udadvendthed forstår at give selv den mest erfarne lytter nyt stof til øregangen.

Sammen står Jes Holtsø og kapelmester Morten Wittrock for en inspirerende, nærværende og medrivende musikalitet, som leder tankerne hen på den bedste indenfor blues, rock og soul, som får enhver til at glemme både tid og rum. Det er en konstellation, der skal opleves – og det er musik, du kan mærke.

Jes Holtsø har for længst skrevet sig ind i de danske filmhjerter. Med langt hår, midterskilning og kuglerunde briller stod han i rollen som Børge altid klar, når Olsen Bandens spidsfindige planer krævede en ekstra hånd. På samme vis, som han få år senere lagde ansigt til flyttemand Olsens søn William i Huset på Christianshavn. Nu er han tilbage. Charmen er ikke blevet mindre med årene og med et glimt i øjet og hjertet på rette sted, er han klar til at levere et solidt repertoire af blues, rock og soul. Og har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Og blev i 2012 kåret til Årets Danske blues navn.

Morten Wittrock. Er i Danmark kendt for sin unikke måde at spille Honky-Tonk Piano på. Han har i en årrække indspillet og produceret utal af cd’er i Danmark og USA. Og har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Han modtog i 2014 prisen. Amerikanske Old Time Country Music Hall of Fame’s Award: Årets Rockabilly Album i USA. Morten Wittrock skrev musikken og var producer på Sangen Big Easy. Som FOX brugte til Tv-seren Lethal Weapon.

Jes Holtsø og Morten Wittrock mødte hinanden da Morten af Danmarks Radio fik til opgave at akkompagnere Jes under DR’s Talent 2009. Hvor Jes gik hele vejen til finalen. De 2 har arbejdet sammen siden, og udgiver nu deres femte album februar d. 2/2 -2022.

Hent pressebilleder her:

https://deluxe-music.dk/holtso-wittrock-press-kit/

.