DR. ROCK AID BLEV EN SUCCES…

Overskuddet fra DR. Rock Aid som blev afholdt d. 4 september 2019 , er nu opgjort og takket være et flot billetsalg og en række meget generøse donationer fik vi samlet 80.000 kr ind som går ubeskåret til Steffen Jungersen og hans fortsatte virke som rockanmelder, forfatter og som vor alles “keeper of the flame” udi rock og næstekærlighed.

Lad denne begivenhed være en kærlig reminder om at vi skal huske at lægge handling bag alle de gode intentioner som vi ofte udstiller overfor hinanden. Talk is Cheap ( – hed Keith Richards solo album fra 1988 – ) , så derfor kære venner – lad os huske hvordan vi kan gøre en forskel for vores medmennsker, hvis vi engang imellem tager os lidt sammen og løfter i fælleskab…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s