Schnoor Art

Abstrakte malerier. Akryl og olie på lærred.

Kontakt/ Agent: marleneschnoor88@gmail.com

AKTUELLE UDSTILLINGER:

Omtale på Magasinetkunst.dk

http://www.magasinetkunst.dk/Blog/Detail/MTQ0ODY%3d

FREDERIK SCHNOOR UDSTILLER I MURERGADE GALLERI, HELSINGØR ( EFTERÅR 2020)

Når Frederik Schnoor, maler, musiker og festivalleder, tager pensel, spartel og tube i egen hånd, er hans stil stærkt inspireret af de gamle COBRA kunstnere og situationismen. Det klassiske og orkestrerede er valgt fra tilfordel for det eksperimenterende, intuitive og fabulerende. Med afsæt i hvad han selv kalder en slags ‘maleriets jazz’, bedriver han kunst med store armbevægelser og kan med god ret sammenlignes med både unge kunstnere som Frederik Næblerød, men også gamle mestre som Asger Jorn, Jørgen Nash og Jens Jørgen Thorsen.

Frederik Schnoor er uddannet bachelor i æstetik og kultur fra Århus Universitet og cand. mag. i moderne kultur og kulturformidling fra Københavns Universitet. Hans kreative rygsæk bugner altså med kulturel know-how, kunsthistorisk teori, og en bred forståelse for de moderne tendenser.

Schnoor er autodidakt maler, musiker og eventmager med en bred vifte af kreativt outlet bag sig. Han er sangskriver, guitarist og sanger i hard rock bandet Freddy and the Phantoms, leder og skaber af Kun For Forrykte Festival, aktiv musiker, sanger og guitarist i 60’er gruppen Beefeaters og passioneret kunstmaler gennem mange år.

Med denne udstilling træder han inden for rammen af de såkaldte ‘malende musikere’, der også inkluderer kunstnere som Johnny Madsen, Franz Beckerlee og Lars H.U.G. Til daglig bor og arbejder Frederik Schnoor i Hornbæk.