MICHEL BELLI – Press Kit

Michel Belli (Solo)

“Det at sidde alene med sit publikum, og spille sangene som de er skrevet, er noget særligt og meget intimt. Det har jeg aldrig turdet gøre før, men jeg har virkelig lyst og mod på det nu hvor jeg har prøvet det.” – Michel Belli 

Michel spiller til dagligt med bandet Den Syvende Søn. Han har siden deres første album i 2013 helliget sig at spille med bandet. Men efter at have været en del af Roots machine det sidste halvandet år, hvor et kollektiv af sangere en gang om måneden mødes på Mojo i københavn, og spiller egne sange solo for publikum , har Michel fået en stor lyst til at tage på tur alene.

Michels repertoire vil byde på sange fra hans bagkatalog der tæller fem albums. De sange og nogle af de sange han har skrevet til sin far, vil der blive plads til på en sådan aften. Og hvis aftenen inspirerer til det er der også mulighed for at spille nogle af de sange der har haft indflydelse på Michel musikalsk.

Michel Belli har spillet musik i mere eller mindre professionel sammenhæng siden han var 20 år. I 2007 udsendte han sit første album ”The reason i’m not evil” og i 2010 ”Tælle til ti”. Michel dannede bandet Den Syvende Søn i 2011 og de har udgivet tre album. Det seneste ”Trods” kom her d.27 marts 2020.