Hammond Orgasm – Press Kit

Deluxe Music kan med stolthed præsentere noget nær er en verdenssensation – når vi åbner op for booking af det nye band Hammond Orgasm. I Hammond Orgasm er det legendariske Hammond orgel den absolutte hovedperson, når det betjenes af de 2 orgel virtuoser Jesper Bo “Jay Boe” Hansen (Glenn Hughes, Jesper Binzer, Sanne Salomonsen, Inglorious, mfl) og Anders Haahr (Freddy And The Phantoms). Stemning er løssluppen og der lægges op til både vanvittige optrin og rørende fortolkninger af netop de numre vi alle forbinder med lyden af et fuldtfedt hammond orgel og roterende leslie-højtalere fra. bl.a Deep Purple, Procol Harum, Focus og Steve Winwood samt bizzare beat-eksperimenter med klassisk barokmusik. Hammond Orgasm giver dig den mentale optur du ikke vidste du behøvede – men det gør du nu. Deres sound og attitude er et vanedannede drug som går direkte i hjernens belønningscenter – Alle fortjener en Hammond Orgasme!

“Personligt var det skæbneskønt at høre “A Whiter Shade of Pale” fra Procol Harum med medfølgende instrumenter og god vokal; og jeg måtte bare op foran ved scenen og suge det hele ind.

Det var første gang, jeg hørte folk skrige efter ekstranumre, og så endda så tidligt på en festivaldag! Det er i hvert fald sikkert, at når Hammond Orgasm dukker op på en anden plakat – eller til en enkeltstående koncert – så skal jeg se dem igen!” – Anmeldt af Metal A Day , Anders Lundtang

Live Lineup:

Anders Haahr: Hammond , keys og clavinet

Jay Boe: Hammond og Keys

Troels Drasbæk: Trommer

Jacob Falgren: Bas