Dansk Amerikansk Musikklub – Press Kit

Kim Sagild realiserer en gammel drøm og har dannet trioen Dansk Amerikansk Musikklub.

Som halvt amerikaner har den erfarne musiker, producer og komponist, Kim Sagild altid haft en drøm om at spille sine barndoms amerikanske musik. Kan man sin musikhistorie noget længere tilbage kender man også Sagild fra bands som Buki Yamaz, Kasper Windings Kick, og produktion af Nanna, Sanne, Thomas Helmig, Afrika-sangen m.m! Drømmen går nu i opfyldelse med projektet “Dansk Amerikansk Musikklub” som er navnet på et nyt og spændende musikalsk samarbejde på tværs af generationer.

Den fælles kærlighed til Jazz, Soul og Blues, spændende over 8 årtier, er inspirationen! Et nyt kæmpetalent – Cecilie Rowedder på sang, rutinerede Janus Bechmann guitar og sang, og så den erfarne Kim Sagild guitar og kor, udgør den akustiske trio, som på kærlig vis fører publikum sikkert igennem den amerikanske sangskat.

Fra Armstrong, Ellington og Ray Charles over Muddy Waters, Aretha og Marvin Gaye til Tracy Chapman, Randy Crawford og Black Street, kan alle genkende de elskede sange og nynne med! Der er lagt op til forrygende musikalske oplevelser fra den amerikanske sangskat, krydret med Sagilds egne anekdoter om møderne med de amerikanske legender.

Lineup:

Cecilie Rowedder – Sang

Kim Sagild – Guitar og Kor

Janus Bechmann – Guitar og Sang

LIVE INTRODUKTION: