The Beatophonics – Press Kit

PHOTOS:


PRESS:

THE BEATOPHONICS 

GENRE: BEAT/ROCK ‘N ROLL

Den danske beatgruppe The Beatophonics har etableret sig som en af ​​de mest succesfulde originale bands på retroscenen i Danmark. Deres to seneste albums strøg direkte ind på den officielle vinylhitliste i top 10, og gav bandet massiv airplay på Danmarks Radio. Siden gruppens dannelse i 2010 har de turneret overalt  i Danmark og spillet på flere af landets fremtrædende spillesteder og festivaler. The Beatophonics nyder stor ros for deres fremragende musikalske evner og den tidløse sangskrivning og er af anmeldere blevet sammenlignet med Lennon / McCartney og Elvis Costello. Senest har selveste The Zombies fra England, hyret guitarist og sanger Søren Koch som bassist på deres nuværende USA tour i februar og marts 2018. The Beatophonics er med andre ord blevet et band på internationalt niveau som nu kan spille op til deres egne forbilleder.

I 2017 spillede bandet foran mere end 6000 mennesker på deres seneste danske tour og var bl.a. support for de melodiske rock legender Toto (USA). Den store interesse understreger at The Beatophonics ikke bare et nostalgitrip men et ægte rock n roll og 60er inspireret popband som er i stand til at levere deres musik med en uhørt  kærlighed og omsorg som smitter overalt hvor de bliver hørt.

The Beatophonics blev dannet i 2010 og består af Søren Koch (vokal, guitar), Rasmus Schrøder (vokal, bas), Flemming Koch (vokal, trommer). De har allerede opnået stor anerkendelse for deres stilrene koncept og deres forrygende livesets.

The Beatophonics udgav i 2015 deres selvbetitlede debutalbum som tog anmelderne med storm og sikrede bandet massiv airplay på P4 og P5.

GAFFA: 
★ ★ ★ ★

EKSTRA BLADET: 
★ ★ ★ ★

CALLES ROCK CORNER:
★ ★ ★ ★ ★

GF ROCK:
★ ★ ★ ★


 

Presse på album 2015: 

The Beatophonics 


VIDEOS:


RIDERS: 

The Beatophonics stageplan 2017