Steffen Jungersen Press Kit

MIG & LEMMY – Nyt rock-talkshow med Steffen Jungersen! 

KAN BOOKES I 2018 / 2019

Danmarks førende rockjournalist og eksponent for Rock ‘n’ Roll musikalsk og som livsstil – Steffen Jungersen er aktuel med sin nye bog “Mig & Lemmy”. I denne anledning kan man nu booke et rock-talkshow som tager udgangspunkt i bogens medrivende fortællinger

Anmeldere har bl.a. skrevet fgl : 

“Den sproglige gaspatron, musikjournalisten Stefen Jungersen, fortæller veloplagt om et liv med fut i trommehinderne. Tidsbillederne er sjove og præcise og tilsat masser af sproglig flødeskum.”
– Bogmarkedet.dk 

“Som prædikant for rock og rul maler Jungersen et levende og romantisk billede af at være en del af menigheden i den såkaldte Elektriske Kirke”
– GAFFA

“Jungersens fanglæde er svær ikke at have sympati for, og der er noget reelt rørende over den insisterende begejstring (…) Sådan en bog kunne både tilfredsstille Jungersen-fans og være et bidrag til musikanmelderiets historier i Danmark.”
– DEVILUTION

———————————
SHOWLÆNGDE: 90 min (+ indlagt musik) 

Hent Mig og Lemmy presse

Kontakt mig gerne for mulige datoer og pris.

 

 


VOLBEAT – FRA MIDTSJÆLLAND TIL MADISON SQUARE GARDEN

Steffen Jungersen og Deluxe Music er stolte af at kunne præsentere
det første “VOLBEAT – approved” foredrag om den største sensation i
nyere dansk rockhistorie.

Rejsen fra Midtsjælland til Madison Square Garden – historien om
hvordan et dansk band  blev et af verdens største Heavy bands !

Steffen Jungersen har fulgt Michael Poulsen siden begyndelsen af hans
karriere, og har en unik indsigt i den fantastiske, og
omkostningsfulde rejse det har været at skabe VOLBEAT.

Kom med på et tungt ridt ind i bandets univers gennem en personlig og
til tider nådesløs fortælling,  og genhør udvalgte numre , der
ifølge Jungersen selv,   hører til blandt de allerstørste i rockens
hellige haller.


ROCK N ROLL STAND UP  – ROCK & RØVERHISTORIER II 

Er du til rock og røverhistorier?

Rock-anmelderen og journalist-legenden Steffen Jungersen, er efter en menneskealder i rockens tjeneste bl.a. som musikredaktør på BT klar med et fremragende foredrag om rockens historie og sit eget liv i musikken tegn!

Vi tager nu hul på en ny sæson i 2018 – hvor der blevet plads til nye historier fra de varme lande. Jungersen har allerede fået stor ros for sine foredrag, som nu også kan fås i en udvidet udgave med en  live besætning som henover fordraget vil spille udvalgte akustiske versioner af rockklassikerne…

“Hvor rock n’ roll kan det blive?… Danmarks gennem tiderne mest afholdte og berømte musikanmelder Steffen Jungersen går i dette show selv på scenen, med et meget rost og underholdende foredrag om musik. Vi taler her om en mand, som har pisset over kors med stort set hele den danske rockbranche, samtidigt med at han er på kaffe med store udenlandske artister, når de en sjælden gang gæster vort kongerige.

Denne gang går Jungersen så selv ind i rampelyset, for at fortælle sin historie, om en menneskealder i musikkens tjeneste. Med afsæt i nogle af de sange, som gennem tiden har betydet mest for Steffen som stjerneanmelder på BT, er dette historien om et langt liv I musikkens tjeneste.

Dette er samtidigt historien om, hvordan en anmelder selv ender med at blive en rocklegende. Jungersen vil aftenen igennem fortælle malende, rørende og morsomme anekdoter om sine møder med nogle af musikhistoriens største legender som Kiss, Metallica, Ozzy Osbourne, Steven Tyler, Rolling Stones og vores egne Volbeat & D-A-D.

 


ANDRE ROCK TALKSHOWS / BILLEDMATERIALE