Freddy And The Phantoms – Press Kit

PRESS PHOTOS:    


FREDDY AND THE PHANTOMS – A UNIVERSE FROM NOTHING (2019) 

Rockgruppen er aktuel med ny hårdtslående EP i 2019 ! 

“A Universe From Nothing” vil markere sig som fantomernes hidtil hårdeste og mest kompromisløse udspil og fans af tidlig Black Sabbath, Graveyard og Rival Sons kan godt begynde at glæde sig. “A Universe From Nothing” er optaget i det legendariske Medley Studios (D-A-D, Glenn Hughes, Radiohead) og co-produceret af Ken Rock & Freddy And The Phantoms. EP’en kredser om tunge temaer som videnskab vs. religion, fri vilje, synd og dødsfeminisme!   

Med EP’en dykker bandet ned i den hårde rock de selv er inspireret af, og bygger videre på blues-rocken som har skabt deres navn på den danske rockscene. Musik-sitet 33 plus besøgte bandet i studiet og nedfældede følgende beskrivelse af den nye musik:

“Inspirationen finder de hos ældre bands som Led Zeppelin og Deep Purple – men der lyttes også efter hvad nyere bands som RIVAL SONS, Mastodon og Black Mountain har gang i. Lad det være sagt med det samme – denne 33plus skribent – kunne lide hvad han hørte. Det var ikke for hårdt – og ikke for langhåret – men mere præget af en veldoseret videre udvikling af bandets allerede kendte udtryk – blot var der skruet op for rocken og for finesserne” – Mads Kornum 33Plus, 2019. 

A UNIVERSE FROM NOTHING – EP Cover 2019

FREDDY AND THE PHANTOMS – DECLINE OF THE WEST (2017) 

dotw_cover1400x1400

 

★ ★ ★ ★ ★

“Rammer stilen mellem bluesrock og sen-tressernes storby soul sound satans godt – og så i 2017!”

STEFFEN JUNGERSEN ( BT) 

★ ★ ★ ★

“Svedig, stinkende rå, maskulin bluesrock”


LIVE REVIEWS: 

★ ★ ★ ★ ★

  Gaffa  2016. 

“Selvom Freddy And The Phantoms i deres DNA er et bluesrock-ensemble, er de ikke afvisende overfor distortede hammondorgler og ekstra fuzz på guitaren.De er blevet sammenlignet med Graveyard og Rival Sons, og netop denne mikstur har kastet overvældende anmeldelser af sig i Danmark såvel som i resten af Europa, hvor bandet har turneret flittigt.”-Soundvenue – 2016. 

” Tangenter der var vellydende. Trommespil der var swingende. Basspil der var sprødt. Guitarsoloer der var flænsende.Og sidst men ikke mindst en vokal der var rå og samtidig blød. Det var svedigt, swingende og iørefaldende.”Metalized –  2016. 


VIDEOS


RIDERS: